Profésional Olahraga surfaces kontraktor Kusabab 2008

  • company01
  • company02

Changzhou Changyue Olahraga Fasilitas Co., Ltd.

Profésional karét Granules Produsén, profésional Olahraga surfaces kontraktor.

Changzhou Changyue Olahraga Fasilitas Co., Ltd. specializes di R & D, produksi jeung jualan tina ngajalankeun lagu granules karét sarta padang rumput hejo jieunan. parusahaan aya dina Budaya jeung Industri Kreatif Park di Tianning District, lokasina di puseur Yangtze River Delta, padeukeut jeung Shanghai-Nanjing Expressway na Yanjiang Expressway, kalayan angkutan merenah tur tetempoan éndah. Pausahaan nyertakeun hiji aréa leuwih ti 10.000 méter pasagi, kalawan aréa pangwangunan leuwih ti 8.000 méter pasagi. Ithas ngeunaan 100 pagawé jeung 20 R & D anggota tim.

  • nepungan
  • Lingkungan
  • tanaga ahli

Menta Émbaran Contact us