• Products

Produk

Didegaké ing Hangzhou, China ing taun 1998, Huisong Pharmaceuticals spesialisasi ing R&D lan manufaktur bahan-bahan alami kualitas premium kanggo perusahaan-perusahaan terkemuka ing donya ing industri farmasi, nutraceutical, panganan & minuman, lan perawatan pribadi.Kanthi pengalaman luwih saka 24 taun ing inovasi bahan-bahan alami, Huisong Pharmaceuticals wis malih dadi perusahaan global kanthi rantai pasokan terintegrasi sing ndhukung portofolio produk sing ekstensif kayata obat-obatan farmasi, granula resep TCM, bahan farmasi aktif, bahan nutraceutical, panganan. & bahan sayuran, bahan organik, jamu obat, budidaya jamu, lan produk lan layanan liyane.

Medcinal Herbs 4
Medcinal Herbs 3
INQUIRY

Nuduhake

  • sns05
  • sns06
  • sns01
  • sns02
  • sns03
  • sns04