Olahraga Profesional Surfaces Kontraktor Wiwit 2008

  • company01
  • company02

Liyang Changyue Sports Facilities Co., Ltd.

Professional Karet granules Produsen, Olahraga Profesional Surfaces Kontraktor.

Liyang Changyue Sports Facilities Co., Ltd. spesialisasi ing R & D, produksi lan dodolan mlaku trek granules karet lan pekarangan Ponggawa. perusahaan ing budaya lan Industri Creative Park in Tianning District, dumunung ing tengah kali Yangtze Delta, jejer kanggo Shanghai-Nanjing Road lan Yanjiang Expressway, karo transportasi trep lan sesawangan ayu. perusahaan Jembaré saka luwih saka 10.000 meter persegi, kanthi wilayah construction saka liwat saka 8,000 meter. Ithas bab 100 karyawan lan 20 R & D anggota tim.

  • inovasi
  • Lingkungan
  • Profesional

Nyuwun Informasi Contact us